Bugun...



AK PARTİ YALOVA'YA HİZMET ETTİ

AK Parti Yalova Teşkilatı, Uygulama Otelinde basın mensuplarıyla bir araya geldi.

facebook-paylas
Tarih: 18-06-2018 14:01


AK Parti Yalova Teşkilatı, Uygulama Oteli'nde basın mensuplarıyla bir araya geldi. Toplantıya AK Parti Milletvekili Fikri Demirel, AK Parti İl Başkanı Yusuf Ziya Öztabak, Milletvekili Adayları Ahmet Büyükgümüş, Meliha Akyol ve Hasan Özçelik katıldı.
 
AK Parti İl Başkanı Yusuf Ziya Öztabak, CHP Cumhurbaşkanı adayı Muharrem İnce'nin, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın Yalova mitinginde sarf ettiği sözlerini çarpıttığını ve Belediye başkanı Vefa Salman'ın hayvanları diri diri gömdüğünü  belirtti.

AK PARTİ YALOVA'YA HİZMET ETTİ
Öztabak, “AK Parti hükümetleri olarak Yalova'ya büyük hizmetlerimiz oldu. 2002'den beri devam eden iktidarımız süresince Yalova'nın hep 1 tane vekili oldu. Buradaki kastım şuydu; Şükrü Önder'le başlayan AK Parti hizmet serüveni içerisinde AK Parti'den bir vekil, CHP'den de hep Muharrem ince oldu. Tüm AK Partili vekillerimizin hizmetleri oldu. Hepsi taş üstüne taş koydu ve bu şehre hizmet etti ama bu süreç içerisinde CHP milletvekili olarak 16 yıl milletvekilliği görevini yürüten İnce'nin hiçbir şekilde hizmeti olmamıştır.

MUHARREM İNCE ÜNİVERSİTEYİ ENGELLEMEYE ÇALIŞTI
Tam tersine bizim milletvekillerimiz aracılığıyla hükümetimiz nezdinde takip etmekte olduğumuz ve engellendiğimiz birçok hususlar var. Pek çok hizmeti engellenme çabası içinde oldu. Yalova Üniversitesi'nin geri kalmasıyla ilgili başka sebepler var ama ilk başlangıçtan itibaren 2008 yılında sayın Cumhurbaşkanımızın kararıyla, TİGEM arazisi Yalova Üniversitesi'ne tahsis edildiği zaman bu tahsis kararını mahkemeye götürme suretiyle iptal ettirmek isteyen ve 4 yıl çivi çakamayışımızın sebebi Muharrem İnce’nin ta kendisidir. Bu konuda bir itiraz söz konusu olamaz. Bursa Ziraat Odası Başkanı itiraz ediyor ve aynı dönem CHP milletvekili oluyor.
Ve bu kişinin Muharrem ince ile yakın ilişkilerini biliyoruz. Dolayısıyla engellemeler yapıldı. Yine CHP zihniyetinin engellemelerini görüyoruz.

Atatürk İlkokulu, tekli eğitim gören Yalova'da tek okul. Bunun için Meteoroloji Müdürlüğü'nün olduğu yere okul yapmak istedik. Bu karardan sonra okulun yapılmasıyla ilgili paralar da sağlandı. İmar değişikliği de yapıldı ama belediye başkanı tarafından veto edildi.

İkincisinde de mahkemeye götürdü. Hep aynı zihniyet. Bütün bunlar hizmetin yolunu kesmek için yapılan gayretlerdir" dedi, ince'nin Yalova'dan bihaber olduğunu söyleyen Öztabak, “Muharrem İnce'nin Sayın Cumhurbaşkanımızın mitingde söylediklerine atıfta bulunarak söyledikleri var. Gökçedere Barajı ta bilmem kaç yılında yapıldı diyor. Cumhurbaşkanım, Gökçedere Barajı'nı yaptık demiyor ki. Kendisi bu konudan bihaber. Sayın Cumhurbaşkanımızın Gökçedere Barajı'na Kurtköy'den bir hat çekilmesinden bahsediyor. Yalova'da susuzluk sorunu yaşanmıştı. Muharrem ince'nin bundan da haberi yoktu çünkü o dönemde Bodrum'da tatildeydi. Bu hat 3 ayda bitirilerek Yalova'nın susuzluk konusunda sıkıntı çekmemesini sağladı. Muharrem İnce'nin buradan ya kendisine verilen bilgide yanlışlık var ya da Yalova'dan bihaber.

Bizim Armutlu'da iki gölet çalışmamız var. Birinde müteahhitle ilgili problem yaşandı. Dün gittik, gördük fotoğrafladık. Tamamen bitirilmiş vaziyette. Sulama kanalları tertibatları bitti. Armutlularımızın hizmetinde bir gölet. Bu göletten de bihaber İnce. Bitirilmedi diyor. Gittik gördük. Yumrudere Barajı da var. Yumrudere Barajı için de
 
Cumhurbaşkanımızın çalışmaları devam etmektedir diyor. Şu an o da son aşamada. Bu ifadelerinden de anlaşıldığı gibi ya art niyetli, Cumhurbaşkanımıza laf atmak için bir şeyler üretiyor ya da Yalova’dan bihaber. 16 yıldır vekil olan Muharrem ince'nin Yalova'ya hizmeti yoksa ülkeyi nasıl emanet ederiz ona? İnşallah milletimiz ülkeyi ona emanet etmeyecek. Bunu da göreceğiz” diye konuştu.

VETERİNER VEFA SALMAN KÖPEKLERİ DİR DİRİ GÖMDÜ
“O önce kendi belediye başkanına baksın” diyen Öztabak, şöyle devam etti: “Cumhurbaşkanımıza atfen bir köpeğin bir cani tarafından ayaklarının kesilmesiyle ilgili Sayın Cumhurbaşkanımıza şiddet üretmek suretiyle atıfta bulunuyor. İnsanlarımızın biraz şiddet meyilli olduğuna atıfta bulunuyor. Tam tersi Cumhurbaşkanımızı tüm söylemlerinde ülke insanlarımıza barışa, hoşgörüyü ve neslimizin hem dindar olması hem de bir elinde de bilgisayarıyla eğitimini çok iyi almış yabancı lisanıyla nesillerin iyi yetiştirilmesiyle ilgili söylemlerde bulunmaktadır ama ince kavgacı üslubunu sürdürüyor. Hem örnek gösterdiği mesele Yalova için kendisi açısından tam bir gaf olarak değerlendiriyorum çünkü böyle bir itham yapan şahsın, daha bir ay önce elini kaldırdığı Yalova Belediye Başkanı, kendisi veteriner hekim olmasına rağmen barınakta yaşayan köpekleri öldürmek suretiyle bir sürü köpeği canlı canlı toprağa gömdü. O önce kendi belediye başkanına baksın. Nasıl bir nesildir o ve nasıl bir belediye başkanıdır ona baksın. Hiç orada sesini çıkartmamıştı. Bir şeyler söylemesini bekler kamuoyu.”

ERDOĞAN'IN MİTİNGİNE TAŞIMA OLMADI
Yalova mitingine dışarıdan insan getirilmediğini söyleyen Öztabak, “Bizim organize bir şekilde AK Parti'nin, Sayın Cumhurbaşkanımızın Yalovalılarla buluştuğu mitingde herhangi Yalova dışından yolcular getirilmemiştir. Tam tersi CHP mitinginin büyük çoğunlukla İstanbul'un birçok belediyesinden Balıkesir'den birçok taşıma insan geldiği yönünde tespitlerimiz var. Ama olsun önemli değil. AK Parti büyük miting yapar hem de yerli yapar. Biz köylerden taşıdık. Yalova'nın ilçelerinden taşıdık. Yalova dışından taşımadık. Sayın Cumhurbaşkanımıza Yalovalılara hitap etmesini sağladık. Çok büyük başarılı, onların iki katı niteliğinde onlar taşımayla yapmış olmalarına rağmen miting yaptık. Cumhurbaşkanımızı dinlemeye gelen hemşerilerimiz 24 Haziran'da oy kullanırken yine Muharrem İnce'ye cevabını verecek. En üstün başarıyı alacağız” dedi.

İNCE YATIRIMLARI MAHKEMEYE TAŞIDI
Mevcut Ak Parti Yalova Milletvekili Fikri Demirel de burada bir konuşma yaptı. Muharrem İnce’nin vekilliği döneminde Yalova'ya hizmet yapılabilmesi adına kendisiyle çalışma içerisine girmediğini söyleyen Demirel, “Biz halkımıza hizmet etmenin keyfini onurunu yaşadık. Bundan sonra da hizmet etmeye devam edeceğiz. Bütün engellemelere rağmen Yalova'da büyük yatırımları gerçekleştirmenin mutluluğunu yaşıyoruz.

Yalova'da mahkemelik olmayan bir yatırım olmadı. Her yatırım mahkemeye verilmiştir. Ben bu partinin kurucusu, 2003-2007 yılları arasında il başkanlığı yapan, son 3 yıl da vekillik yapma onurunu yaşamış birisiyim. Bu zaman zarfında Muharrem İnce'den 'Sen iktidar vekilisin, gel şu yatırımı gerçekleştirelim, muhalefet vekili olarak sana destek olayım, bu konuda kamuoyu oluşturalım' dediğine şahit değilim. Zaten son 3 yıldır ne Yalova'da ne de TBMM'de herhangi bir çalışma içerisinde olmadığının yakın şahidiyim. Kendisine genel başkanlık hedefi koymuştur. Tabi milletimiz herkesi izliyor. Bütün adayları izliyor. Bu millete bu memlekete hizmet verebilecek önüne hedefler koymuş olan kimin olduğunu bu kişinin Erdoğan olduğunu tüm kamuoyu biliyor. Zaten şer güçleri hedefe koyduğu tek insan Sayın Cumhurbaşkanımız Erdoğan'dır. Bunun da ne için olduğunu bu millet biliyor Onlara cevabı 24 Haziran'da cevabı bu millet verecek’ diye konuştu.

24 HAZİRANDA SANDIKLARDAN SES GELECEK
AK Parti 27’nci Dönem Milletvekili Adayı Hasan Özçelik, “Çalışmalarımızı hızla sürdürüyoruz. Yalovalı hemşerilerimiz bizlere onay verdiklerini ifade ediyorlar. Yalova’mız hızlı büyüyen ve yeniliğe açık bir şehir. Osmangazi Köprüsü ile Sabiha Gökçen Havalimanı’na yakın olması bu gelişmişliğin göstergesidir. Yalova stratejik noktadadır. İnşallah bu gelişmelere tüm paydaşlarımız ile birlikte katkılar sunacağız. 24 Haziran’da hem Yalova’mızda hem de Türkiye’de teveccüh gösterecek ve ses getirecek bir sonuç alacağımıza inanıyorum” dedi.
 
KÖLE GİBİ GÖRÜLDÜM
AK Parti Yalova 2. sıra milletvekili adayı Meliha Akyol da yaptığı konuşmada “‘Hayatım boyunca bu yaşıma kadar hep ötekiydim Ben bu ülkede köle muamelesi gördüm Onun için ahdim var Bitmeyen enerjimin kaynağı da bu Yalova'da yıllarca mahalle başkanı gibi kapı kapı çalıştım. AK Partinin Yalova'da başarabilmesi için bu gerekliydi. Benim de hayatım boyunca Türkiye'de köle gibi görüldüğüm için o ahitle yola çıktım. Ben hep ötekiydim. Gediğimiz noktada ben bunları kapı kapı anlattım. Yalova'nın tüm kapılarda merdivenlerde terimiz var. Şimdi İç Anadolu Bölgesi’nin sorumlusu olarak yine başka tecrübeler kazandım. Takdir edersiniz ki 17 yılda benim de o tür melekelerim gelişti, insanı tahlil etme, insanın beden dilinden anlama. Herkes rahat olsun gümbür gümbür geliyoruz. Şimdi de tekrar o seçmeni dolaştım. Çok cüzi bir kısmı kaldı. Onu da şu 4-5 günde Mevla'm sağlık sıhhat verirse, onu da yapacağım.
 
Seçmen o kadar güzel tahlil ediyor ki; mevcut belediye başkanı CHP diye, Yalova insanı daha çoğu göç gelmiş, Batı Trakya'dan oradan buradan, ezik insanlar, kendilerini ifade edemeyen, kimisi Doğu'dan gelmiş burada hala kendini şey göremiyor, onun için seçmenmiş gibi davranıyor ama şurada hepinizin huzurunda göreceksiniz aldığımız oyların en iyisini alacağız bu seçimde. Ben eğer biraz seçmenden anlıyorsam bu bu şekildedir" diye konuştu.
 
YALOVA ÜNİVERSİTESİNE YENİ FAKÜLTELER AÇILACAK
AK Parti Yalova 1. sıra milletvekili adayı Ahmet Büyükgümüş ise Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın Yalova için olan müjdelerine değindi. Büyükgümüş, “Yalova'mızda güzel bir kampanyayı hep birlikte sürdürüyoruz. Cumhurbaşkanımızla miting öncesi ve sonrasında yaptığımız istişarelerde Yalova'yı bir başka gördüğünü, Yalova adına güzel neticeler alınacağını ifade etti. Bu durum teşkilatımıza da ayrı bir motivasyon getirdi. Yalova'da neler yaptığımızı ve neler yapacağımızı anlattı. Bunların başında Etibank Tesisleri vardı. Burada dünya çapında bir kongre vadisini bir bilim merkezini hayata geçirmek istiyoruz. Yalova Üniversitesi'ni dünya ile buluşturması için bu yatırımın önemli olduğunu düşünüyoruz. Yine üniversitemizle ilgili Cumhurbaşkanımız yeni fakültelerin ve iki yeni MYO'nun açılacağını söyledi. Üniversitemiz yeni bir faza geçiyor. Yalova'nın gelişim potansiyeliyle ilişkili olarak yeni bir yapılanmanın içerisinde olacak. Tarım Bilimleri ve Teknoloji Fakültesi, Sağlık Bilimleri Fakültesi, Spor Bilimleri Fakültesi, insan ve Toplum Bilimleri Fakültelerini hayata geçireceğini görüştük. Bunun yanında Altınova ve Çiftlikköy'de de meslek yüksek okullarının da kurulacağı müjdesini verdi” dedi.
 
200 OTOBÜS GELSE YALOVA ANLAR
Muharrem İnce'nin şehir dışından 200 otobüsün mitinge geldiği ile ilgili iddiasına da yanıt veren Büyükgümüş, “Yalova gibi bir yerde 200 otobüs şehir dışından girse her yerde belli olur. Biz de sahadaydık ve İnce'nin mitingini de gördük. Ataşehir, Şişli Belediyelerini gördük. Bizim Yalova için fikirleri tartışıyor olmamız lazım. Türkiye'nin 80 ilinde Erdoğan yanlış söylüyor benimki doğru diyebilir ama isterdik ki 'Yalova ortak paydamız' düşüncesiyle hareket etmesini beklerdim. Bu şehirde beraber yaşıyoruz. Beraber bu şehirde geleceğimizi inşa ediyoruz ama sanırım bilgilendirme problemi olmuş. Sayın İnce deneyimli siyasetçidir. Bizim bunları geride bırakıp Yalova'yı konuşmamız lazım" dedi.

ÜNİVERSİTE LOGOSU DEĞİŞECEK
Yalova Üniversitesi'nin tepki gören logosuyla ilgili de müjde veren Büyükgümüş, “Yalova için fikir konuşmamız lazım. Yalova siyasetini meşgul eden Yalova Üniversitesi logo konusu var. istişarelerimizi ettik. Hızlı bir şekilde üniversitemiz bir çalışma başlatacak. Yalova'nın tarihi dokusunu anlatan başta Yürüyen Köşk olmak üzere logosunun, uluslar arası bir üniversiteye yakışır bir şekilde üniversite bir yarışma tertipleyecek. Teknik heyet başvuruları belli sayıya indirecek. Bunu istiyoruz. Yalova'nın siyasi aktörleri ve sivil toplum kuruluşları bir araya gelip bu logo konusunu bir karara bağlamak istiyoruz. Yalova siyaseti de katma değeri düşük polemiklerin birinden kurtulmuş olur. Yalova'nın potansiyellerini hayata geçirecek adımlar atmalıyız” şeklinde konuştu.

SEÇİM MASRAFI ARTTI
Gazetecilerin sorularını yanıtlayan Öztabak bir basın mensubunun yönelttiği, “Bir cumhurbaşkanı adayının Yalova'dan çıkması sizi ekstra çalışma yapmaya itiyor mu?" yönündeki soruya da yanıt verdi. Öztabak, “Cumhurbaşkanı adayının Yalova'dan Sayın İnce’nin olması bize bir ekstra bir çalışma gayreti doğurduğunu zannetmiyorum. Zaten tempomuz yüksek. Yine yapardık. Biraz fazla pankart astı, biz de asmak zorunda kaldık. Masrafsal biraz yükü oldu. Cumhurbaşkanı adayı İnce'nin olması Yalova'da ona önemli bir destek ve katkı sağlamayacak. Çünkü açık ve net ortadadır. Herhangi bir konuda CHP'li vekil ile AK Partili vekil gidip mecliste bir şey yapıyor. Bunu yapmadı. Dolayısıyla Yalova'da hizmeti yok. Hizmet etmeyene Yalova'dan oy da yok. Olursa yanlış olur. Bir farklılık olmayacaktır diye düşünüyorum. Sayın Cumhurbaşkanımız Yalova'dan en yüksek oyu alacaktır” dedi.




Bu haber 74 defa okunmuştur.


Etiketler :

FACEBOOK YORUM
Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER GÜNDEM Haberleri

ÇOK OKUNAN HABERLER
  • BUGÜN
  • BU HAFTA
  • BU AY
PUAN DURUMU
Takım O G M B A Y P AV
1 Fenerbahçe 32 27 1 4 85 28 85 +57
2 Galatasaray 31 27 1 3 69 20 84 +49
3 Trabzonspor 32 16 12 4 54 42 52 +12
4 Beşiktaş 32 14 12 6 42 38 48 +4
5 Çaykur Rizespor 32 14 12 6 43 47 48 -4
6 Başakşehir FK 32 13 12 7 42 38 46 +4
7 Kasımpaşa 32 13 12 7 55 57 46 -2
8 Sivasspor 32 11 10 11 38 43 44 -5
9 Alanyaspor 31 10 9 12 41 42 42 -1
10 Antalyaspor 32 10 10 12 36 37 42 -1
11 Adana Demirspor 32 9 10 13 48 43 40 +5
12 Samsunspor 32 10 14 8 36 42 38 -6
13 MKE Ankaragücü 32 8 11 13 40 41 37 -1
14 Kayserispor 32 10 12 10 36 45 37 -9
15 Konyaspor 32 8 12 12 34 45 36 -11
16 Hatayspor 32 7 13 12 36 44 33 -8
17 Gaziantep FK 32 8 17 7 35 50 31 -15
18 Fatih Karagümrük 32 7 16 9 35 41 30 -6
19 Pendikspor 32 7 16 9 36 64 30 -28
20 İstanbulspor 32 4 21 7 25 59 16 -34
Takım O G M B A Y P AV
1 Eyüpspor 30 22 6 2 70 27 68 +43
2 Göztepe 30 18 6 6 51 19 60 +32
3 Çorum FK 30 15 8 7 50 31 52 +19
4 Kocaelispor 30 15 8 7 45 34 52 +11
5 Sakaryaspor 29 14 7 8 43 30 50 +13
6 Bodrumspor 29 13 7 9 36 19 48 +17
7 Bandırmaspor 30 12 8 10 45 26 46 +19
8 Boluspor 30 13 10 7 28 32 46 -4
9 Gençlerbirliği 30 11 8 11 35 30 44 +5
10 Erzurumspor FK 29 11 8 10 28 25 40 +3
11 Keçiörengücü 30 9 12 9 27 36 36 -9
12 Şanlıurfaspor 30 8 12 10 27 31 34 -4
13 Ümraniyespor 30 9 14 7 33 42 34 -9
14 Manisa FK 30 7 11 12 36 37 33 -1
15 Tuzlaspor 30 8 14 8 31 45 32 -14
16 Adanaspor 29 9 16 4 23 41 31 -18
17 Altay 30 5 22 3 14 68 15 -54
18 Giresunspor 30 2 24 4 13 62 7 -49
Takım O G M B A Y P AV
1 Esenler Erokspor 33 23 5 5 74 28 74 +46
2 Bucaspor 1928 33 20 4 9 50 22 69 +28
3 Van Spor FK 32 21 5 6 53 32 69 +21
4 1461 Trabzon FK 33 19 6 8 62 33 65 +29
5 Yeni Mersin İdman Yurdu 33 16 7 10 47 27 58 +20
6 Ankaraspor 33 15 7 11 41 30 56 +11
7 Karacabey Belediye Spor 33 12 10 11 37 31 47 +6
8 Beyoğlu Yeniçarşıspor 33 13 13 7 42 34 46 +8
9 Ankara Demirspor 33 13 15 5 35 37 44 -2
10 Kırklarelispor 34 11 13 10 29 35 43 -6
11 Diyarbekir Spor 33 11 13 9 35 35 42 0
12 Altınordu 33 9 13 11 38 34 38 +4
13 Hes İlaç Afyonspor 33 9 13 11 21 34 38 -13
14 Nazilli Belediyespor 34 11 15 8 37 54 38 -17
15 Serik Belediyespor 33 9 14 10 28 37 37 -9
16 Zonguldak Kömürspor 33 9 16 8 35 53 32 -18
17 Kırşehir Futbol SK 33 5 21 7 29 65 22 -36
18 Bursaspor 33 5 20 8 24 59 20 -35
19 Adıyaman FK 33 3 24 6 22 59 15 -37
Takım O G M B A Y P AV
1 Kepezspor FAŞ 26 21 1 4 61 13 67 +48
2 Aliağa Futbol A.Ş. 27 18 0 9 54 15 63 +39
3 Ayvalıkgücü Belediyespor 26 13 6 7 36 23 46 +13
4 52 Orduspor FK 26 13 7 6 36 25 45 +11
5 İnegöl Kafkas GK 26 12 6 8 32 25 44 +7
6 Edirnespor 26 13 9 4 44 26 43 +18
7 K.Çekmece Sinopspor 27 10 10 7 38 28 37 +10
8 Mardin 1969 Spor 26 11 11 4 35 31 37 +4
9 Artvin Hopaspor 26 9 10 7 32 26 34 +6
10 Karabük İdmanyurdu Spor 26 10 12 4 24 38 34 -14
11 Talasgücü Belediyespor 26 8 14 4 28 41 28 -13
12 Kırıkkalegücü FK 26 7 14 5 25 35 26 -10
13 Gümüşhanespor 26 4 12 10 22 42 22 -20
14 Malatya Arguvanspor 26 2 20 4 13 51 10 -38
15 Tarsus İdman Yurdu 26 2 21 3 18 79 9 -61
Tarih Ev Sahibi Sonuç Konuk Takım
 15/04/2024 Alanyaspor vs Galatasaray
 19/04/2024 Beşiktaş vs MKE Ankaragücü
 20/04/2024 İstanbulspor vs Fatih Karagümrük
 20/04/2024 Konyaspor vs Alanyaspor
 20/04/2024 Kayserispor vs Trabzonspor
 20/04/2024 Samsunspor vs Adana Demirspor
 21/04/2024 Başakşehir FK vs Çaykur Rizespor
 21/04/2024 Antalyaspor vs Hatayspor
 21/04/2024 Galatasaray vs Pendikspor
 21/04/2024 Gaziantep FK vs Kasımpaşa
 21/04/2024 Galatasaray - Pendikspor Pendikspor ligde deplasmandaki son 10 maçında hiç kazanamadı  Galatasaray yenilmez
Tarih Ev Sahibi Sonuç Konuk Takım
 15/04/2024 Erzurumspor FK vs Sakaryaspor
 15/04/2024 Adanaspor vs Bodrum FK
 19/04/2024 Altay vs Manisa FK
 20/04/2024 Bandırmaspor vs Tuzlaspor
 20/04/2024 Giresunspor vs Göztepe
 20/04/2024 Eyüpspor vs Boluspor
 21/04/2024 Bodrum FK vs Şanlıurfaspor
 21/04/2024 Çorum FK vs Adanaspor
 21/04/2024 Gençlerbirliği vs Erzurumspor FK
Tarih Ev Sahibi Sonuç Konuk Takım
 17/04/2024 Van Spor FK vs Ankaraspor
 21/04/2024 Adıyaman FK vs 1461 Trabzon FK
 21/04/2024 Altınordu vs Yeni Mersin İdman Yurdu
 21/04/2024 Ankara Demirspor vs Diyarbekir Spor
 21/04/2024 Beyoğlu Yeniçarşıspor vs Van Spor FK
 21/04/2024 Bucaspor 1928 vs Esenler Erokspor
 21/04/2024 Bursaspor vs Hes İlaç Afyonspor
 21/04/2024 Kırşehir Futbol SK vs Kırklarelispor
 21/04/2024 Nazilli Belediyespor vs Karacabey Belediye Spor
 21/04/2024 Adıyaman FK - 1461 Trabzon FK 1461 Trabzon FK ligdeki son 7 maçında hiç kaybetmedi  1461 Trabzon FK yenilmez
 21/04/2024 Altınordu - Yeni Mersin İdman Yurdu Altınordu ligde evindeki son 6 maçında hiç kaybetmedi  Altınordu yenilmez
 21/04/2024 Beyoğlu Yeniçarşıspor - Van Spor FK Van Spor FK ligdeki son 6 maçında hiç kaybetmedi  Van Spor FK yenilmez
 21/04/2024 Bucaspor 1928 - Esenler Erokspor Bucaspor 1928 ligde evindeki son 15 maçında hiç kaybetmedi  Bucaspor 1928 yenilmez
 21/04/2024 Serik Belediyespor - Zonguldak Kömürspor Zonguldak Kömürspor ligde deplasmandaki son 7 maçında hiç kazanamadı  Serik Belediyespor yenilmez
Tarih Ev Sahibi Sonuç Konuk Takım
 21/04/2024 Edirnespor vs Mardin 1969 Spor
 21/04/2024 İnegöl Kafkas GK vs Tarsus İdman Yurdu
 21/04/2024 Karabük İdmanyurdu Spor vs Malatya Arguvanspor
 21/04/2024 Kepezspor FAŞ vs Ayvalıkgücü Belediyespor
 21/04/2024 Kırıkkalegücü FK vs Gümüşhanespor
 21/04/2024 Talasgücü Belediyespor vs Artvin Hopaspor
 21/04/2024 52 Orduspor FK vs K.Çekmece Sinopspor
SON YORUMLANANLAR
HABER ARŞİVİ
HAVA DURUMU
YAZARLAR
resmi ilanlar
GAZETEMİZ

Web sitemize nasıl ulaştınız?


NAMAZ VAKİTLERİ
GÜNLÜK BURÇ
nöbetçi eczaneler
HABER ARA
Bizi Takip Edin :
Facebook Twitter Google Youtube RSS
YUKARI YUKARI