Bugun...



Kesme çiçek sektörü masaya yatırıldı

Kesme Çiçek Üreticilerinin sorunları ve çözüm önerileri konulu sektör toplantısı düzenlendi.

facebook-paylas
Tarih: 01-08-2019 11:25

Kesme çiçek sektörü masaya yatırıldı


Yalova İl Tarım ve Orman Müdürlüğü tarafından Kesme Çiçek Üreticilerinin sorunları ve çözüm önerileri konulu sektör toplantısı düzenlendi.

Toplantıya Vali Muammer Erol, İl Tarım ve Orman Müdürü Suat Parıldar, Atatürk Bahçe Kültürleri Merkez Araştırma Enstitüsü Müdürü Yılmaz Boz, İl Müdür Yardımcısı Selçuk Yaman, Bitkisel Üretim ve Bitki Sağlığı Şube Müdürü Hacı Ali Dinçer, Tarımsal Altyapı ve Arazi Değerlendirme Şube Müdürü Kadir Karaduman ve kesme çiçek üreticileri katıldı.

Kesme çiçek üreticilerinin sorunlarının dile getirildiği ve değerlendirildiği toplantıdaki gündem maddelerinin takipçisi olacağını belirten Vali Muammer Erol, İl Tarım ve Orman Müdürlüğü ile koordinasyon halinde sektör sorunlarının çözümü konusunda destekçi olacağını ifade etti.




Bu haber 130 defa okunmuştur.


Etiketler :

FACEBOOK YORUM
Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER EKONOMİ Haberleri

ÇOK OKUNAN HABERLER
  • BUGÜN
  • BU HAFTA
  • BU AY
SON YORUMLANANLAR
HABER ARŞİVİ
YAZARLAR
GAZETEMİZ

Web sitemize nasıl ulaştınız?


nöbetçi eczaneler
HABER ARA
Bizi Takip Edin :
Facebook Twitter Google Youtube RSS
YUKARI YUKARI