Bugun...



Gazeteciler Gününü kutladılar

10 Ocak “Çalışan Gazeteciler Günü” münasebeti ile tebrik mesajları yayınlandı.

facebook-paylas
Tarih: 10-01-2021 13:44

Gazeteciler Gününü kutladılar

Yalova Valisi Muammer Erol’un 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü Kutlama Mesajı
10 Ocak 1961 tarihinde 212 sayılı kanun ile yürürlüğe girerek, basın mesleği icrasında emek veren basın mensuplarımızın haklarını düzenleyen ve “Çalışan Gazeteciler Günü” olarak kabul edilmiştir.
 
Demokratik bir toplumun öncelikli unsurlarından biri olan basın mensuplarımız, halkın doğru ve tarafsız bilgilerle gelişmelerden haberdar edilmesi ve bilgi edinme hakkını etkin olarak kullanmasına aracılık ederek oldukça önemli bir kamu hizmetini yerine getirmektedirler.
 
Bilginin her geçen gün muazzam bir hızda geliştiği ve dönüştüğü günümüz dünyasında, gazetecilik hayati bir önem taşımaktadır. Yazılı ve görsel medyanın yanında internet ve sosyal medya olmak üzere bilgiye ve habere erişimin çeşitlendiği ve kolaylaştığı günümüzde, halkın doğru ve tarafsız haberle hızlı bir şekilde buluşturan gazetecilerimizin yaptıkları görevin önemi daha da artmaktadır.
 
Gazetecilik, mesai mefhumu gözetmeyen fedakârlık ve sorumluluk isteyen zor şartlarda yapılan önemli bir meslektir. Kamuoyunu bilgilendirmek adına doğru haber verme, tarafsızlık, objektiflik, özel hayata ve kişilik haklarına saygı gibi değerleri içerisinde bulunduran önemli bir mesleği icra eden gazeteciler, aynı zamanda vatandaşlarımızı toplumda gelişen olaylar hakkında aydınlatmak için büyük bir özveri ile önemli bir kamu görevini de icra etmektedirler.
 
Bu duygu ve düşüncelerle Gazi Mustafa Kemal ATATÜRK’ün “Basın başlı başına bir kuvvet, bir mektep, bir rehberdir” ilkesinden hareketle demokrasimizin en temel dayanaklarından birini oluşturan; toplumsal barış, huzur ve güvenin sağlanmasına fedakâr çabalarıyla önemli katkılar sunan tüm basın mensuplarımızın, 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü’nü kutluyor, görevlerinde başarılar diliyorum.
 
BAŞKAN VEKİLİ TUTUK’UN 10 OCAK ÇALIŞAN GAZETECİLER GÜNÜ MESAJI
Yalova Belediye Başkan Vekili Mustafa Tutuk, 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü nedeniyle bir mesaj yayımladı.
Demokratik toplumların vazgeçilmez bir unsuru olarak gazetecilik mesleğinin tüm meslekler içerisinde yerinin ayrı ve çok önemli olduğunu belirten Başkan Vekili Tutuk mesajına şöyle devam etti;
“Zor şartlar altında kamuoyunu bilgilendirmek için çalışan gazeteciler, mesai kavramı gözetmeden kutsal bir görevi yerine getirmektedirler. Ayrıca gazeteciler, toplumun her türlü olay ve durum hakkında bilgilendirme görevini görürken, kamuoyundan ve bizlerden aldığı açıklamaları, haberleri yerel ve genel idarelere ileterek bizlerin sesi olmaktadırlar. Yayınlamış oldukları haberlerle bir anda milyonlarca insana ulaşabilen basınımız, haberin objektif, doğru, seviyeli olması yönünde de önemli bir sorumluluk üstlenmektedir. Basının haber verme ve denetleme başta olmak üzere, görev ve sorumluklarını eksiksiz bir şekilde yerine getirebilmesi için basın özgürlüğünün ve ifade hürriyetinin korunması ve geliştirilmesi gerekmektedir. Şiddet ve hakaret içermediği sürece, düşünceler ve fikirler özgürce ifade edilebilmelidir.
Bu duygu ve düşüncelerle; zor şartlarda görevini yapan değerli basın çalışanlarımızın 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü'nü tebrik ediyor, tüm basın emekçilerimize saygı ve selamlarımı iletiyorum.”
 
Başkan Metin Oral’dan gazetecilere kutlama
Altınova Belediye Başkanı Dr. Metin Oral, 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü nedeniyle yayınladığı mesajda, gazetecilerin günü kutladı.
Başkan Oral, basın emekçilerinin 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü ve 212 Sayılı Yasa’nın yürürlüğe giriş yıldönümü kutladı.
 
“TOPLUMUMUZUN SESİ”
Her koşulda kamuoyunu bilgilendirmek amacıyla önemli bir görev üstlenen gazetecilerin COVID-19 salgını sürecinde de etkin rol oynadığını dile getiren Başkan Dr. Metin Oral yayınladığı mesajında şunları söyledi: “Sorunları gündeme taşıyarak bilgi ve haber akışını sağlayan, toplumun bilgilenme ve aydınlanması konusunda önemli bir görevi yerine getiren basın, demokrasinin vazgeçilmezidir. Gazetecilik mesleğini; büyük özveri göstererek, mesleğin gerektirdiği sorumlulukla yerine getiren, tarafsız ve güvenilir habercilik anlayışıyla görevlerini sürdüren basın mensupları, toplumumuzun sesi ve oto kontrolü konumundadır.
 
“KAMU YARARINA HİZMET”
Kamu yararına hizmet yapmakta olan basın organlarımız, yaşadığımız yörenin ve ülkemizin sosyal, kültürel ve ekonomik gelişmesine ve kalkınmasına önemli katkılar sağlamaktadır. Basın mensuplarının, görevlerini yerine getirirken, meslek ilkelerini ve etiğini gözetmesi de gerekmektedir.
Türkçe’nin kullanılmasına ve korunmasına özen gösterilmesi, kişilik haklarına ve özel yaşama saygı göstermesi gerekmektedir. Ülkenin ve ilimizin sorunlarını gündeme taşıyarak, mesleğin yıpratıcı ve zor şartlarına rağmen üstün bir çabayla topluma hizmet eden gazetecilerimizin Gazeteciler Günü'nü kutlar, çalışmalarında başarılar dilerim.”
 
Termal başkanı  Sinan Acar “BASIN YOL GÖSTERİCİ OLMALIDIR”
Termal Belediye Başkanı H. Sinan Acar 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü dolayısıyla bir mesaj yayınlayarak basının yol gösterici olma özelliğini asla değişmeyen mesleki değerler çerçevesinde sürdürmesinin önemine değindi.
 
10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü dolayısıyla bir mesaj yayınlayan Termal Belediye Başkanı H. Sinan Acar basın mensuplarının yaşadığı kentlerin sorunlarını kamuoyuna aktararak, etkin çözüm önerileriyle toplum mekanizmasının daha sağlıklı bir şekilde çalışmasına yardımcı olduklarını dile getirdi. Zor şartlarda görevlerini yerine getiren tüm basın mensuplarının gününü kutlayan Acar mesajında şu sözlere yer verdi, “Günümüzde, hızla değişen teknoloji ve medya imkanları yeni ve pek çok enstrümanı aynı anda kullanma becerisine sahip yeni bir gazeteci tanımını yaparken İnternet ve TV gazeteciliği gibi farklı yeteneklerin birlikte kullanılmasını da gerekli kılıyor.
 
Bütün bu değişime rağmen gazetecilik mesleğinin asla değişmeyen meslek ilkeleri ve değerleri, gazetecilik mesleğinin geçmişte olduğu gibi günümüzde ve gelecekte de en saygın uzmanlık alanı olarak tanımlanacağını göstermektedir. Gazeteciler ve gazetecilikte rol oynayan kitle iletişim araçları, kişilerin dikkatini çekme ve kamuoyu oluşturma bakımından büyük görevler yüklenmişlerdir. Doğru haber verme, tarafsızlık, özel hayata saygı, basın ve basın çalışanları için yol gösterici değerler olmalıdır. İlimizde, ülkemizde ve dünyada yaşanan gelişmeler konusundaki bilgileri zor şartlar altında dahi olsa bizlere ulaştıran ve görevlerini büyük bir emek ve hassasiyetle yerine getiren basın mensuplarımızın çalışmaları takdire değerdir.
 
Yaşadığı kentlerin sorunlarını kamuoyuna aktaran, etkin çözüm önerileriyle toplum mekanizmasının daha sağlıklı bir şekilde çalışmasına yardımcı olan gazetecilerimizin yorum ve görüşleri ülkemizin gelişmesi açısından son derece önemlidir. Bu vesileyle “Çalışan Gazeteciler Günü” olarak kabul edilen bu özel günde basın mensubu değerli arkadaşlarımızın 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü’nü kutluyor, mutluluk, huzur ve başarılar diliyorum”
 
YTSO başkanı "10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü kutlu olsun"
YTSO Yönetim Kurulu Başkanı Tahsin Becan, İlimizde görev yapan yerel ve ulusal tüm basın mensuplarının 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü’nü kutladı.
 
Başkan Becan, Gazetecilik mesleğinin sorumluluk, fedakarlık ve vicdan gerektiren zor fakat onurlu mesleklerden birisi olduğuna vurgu yaparak,  basının demokrasinin vazgeçilmez kurumlarından birisi olduğunu söyledi. Milletin sesi ve vicdanı olan gazetecilik mesleğinin teknolojik gelişmelerle birlikte farklı boyutlar kazandığını ifade eden Başkan Becan, gazeteciliğin zaman kavramı gözetmeden icra edilen zor ve meşakkatli bir meslek olduğunu, yeni tip koronovirüs (Kovid-19) salgın sürecinde gazetecilerimizin, halkın bilinçlenmesi ve gelişmelerden haberdar olması için özveriyle mesleklerini icra ettiğini kaydetti.
 
Önemli bir geçmişe ve tecrübeye sahip Yerel basınımız da odamız çalışmalarımızda öneri ve eleştirileriyle bizlere katkı sunan, şehrimizin her anlamda gelişmesinin ötesinde kalkınmasında da rol oynayan önemli yol göstericilerimizdendir. Bu düşüncelerle Yalova'nın sosyal, kültürel ve ekonomik gelişmelerine çalışmalarıyla katkı sağlayan yerel basın çalışanları başta olmak üzere bütün basın camiasının 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü'nü kutluyor, çalışmalarında başarılar diliyorum" diye konuştu.
 
Tarım Ve Orman Müdürü Suat Parıldar 10 Ocak Çalışan Gazeteciler gününü kutladı
 Yalova İl Tarım ve Orman Müdürü Suat Parıldar, 10 Ocak “Çalışan Gazeteciler Günü” dolayısıyla yaptığı yazılı açıklamada, Yalova’da bulunan ulusal ve yerel basın temsilcilerinin, tarafsız ve güvenilir habercilik anlayışı ile üstlendiği görevi büyük bir başarı ile yerine getirerek Yalova halkına önemli bir hizmet verdiğini ifade etti.

Suat Parıldar yaptığı açıklamada; “İletişim çağının hayatımızın her noktasına sirayet ettiği günümüzde demokrasinin vazgeçilmez bir gereği ve teminatı olan çok sesli basının değerli mensuplarının 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü’nü en samimi duygularımla kutluyorum.
Kamuoyunu doğru bilgilendirmek adına gece gündüz demeden zor şartlar altında fedakârca görev yapan değerli basın mensuplarımızın, objektif bir bakış açısıyla ortaya koyduğu haberlerin, demokrasimizin güçlenmesinde, birlik ve beraberliğimizin korunmasında, toplumsal barış, huzur ve güven ortamının güçlenmesinde önemli bir payı bulunmaktadır.
Ülkemizin ve ilimizin her köşesinde özveri ile görevlerini sürdürmeye çalışan değerli basınımızın daha güzel şartlarda halkımızı bilgilendirmesi adına 2021 yılının umut verici olmasını temenni ediyorum.
Bu duygularla, İl Tarım ve Orman Müdürlüğü olarak yürüttüğümüz çalışmalarda desteklerini her zaman yanımızda hissettiğimiz, milletimizin gören gözü, işiten kulağı olan basın emekçilerimizin 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Gününü kutluyor, kendilerine ve ailelerine sağlıklı yıllar ve başarılar diliyorum.
 
Vatan Partisi "10 Ocak Çalışan Gazeteciler gününüz kutlu olsun"
Vatan Partisi Yalova İl Başkanı Ayşe Nilgün Metingü “Özellikle içinde bulunduğumuz pandemi günlerinde, toplumsal sorumluluk bilinci ile büyük bir özveri, ahlak ve disiplinle yaptığınız takdire değer çalışmaları çok değerli bulduğumuzu ifade eder, 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Gününüzü kutlarım” dedi.

Yalova İl Millî Eğitim Müdürü Dr. Abdülaziz Yeniyol’un mesajı
10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü Kutlu Olsun
Değerli Basın Mensubu Arkadaşlarım,

Başta internet ve sosyal medya olmak üzere bilgiye ve habere erişimin çeşitlendiği ve kolaylaştığı günümüz dünyasında, halkı doğru ve tarafsız haberle hızlı bir şekilde buluşturan siz gazetecilerimizin yaptıkları görevin önemi daha da artmaktadır. Bu bağlamda başarıları ve yetkinlikleriyle medyada etki uyandıran Yalova’daki basın kuruluşlarımızın ve gazetecilerimizin varlığı ilimize övünç ve bizlere gurur vermektedir.
Toplumu yakından ilgilendiren gelişmelerden anbean haberdar etmek uğruna zaman ve mekan gözetmeksizin gece gündüz demeden gözümüz kulağımız olduğunuz için sizlere en derin saygılarımı sunuyorum.
Haklıyı haksızdan ayırt ederek Hak için görevini ifa eden, zorluklara aldırış etmeyip hakkını veren fedakar gazetecilerin “10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü” nü kutluyorum.

EĞİTİM BİR-SEN’DEN ÇALIŞAN GAZETECİLER GÜNÜNÜ TEBRİK MESAJI
Eğitim Bir-Sen Yalova Şube Başkanı Ahmet KOTCİOĞLU’nun gazeteciler günü ile ilgili gönderdiği mesajda;
İnsanları doğrudan mahrum, yalana mahkûm etmeyen gazetecilerin gününü tebrik ediyoruz.
İnsanları doğru bilgi ve güvenilir haberle buluşturmak için muhabirinden fotoğrafçısına ve editörüne; zor şartlarda gösterdikleri çabayla demokratik hak ve özgürlükler alanının daha da genişlemesine, güçlenmesine hizmet eden gazeteciler her türlü takdir ve teşekkürü hak etmektedir.

Yorucu bir tempoyla toplumsal olaylardan afetlere, terörden savaş alanına kadar zor, tehlikeli anlarda ve yerlerde, üstelik zamanla yarışarak, gelişmeleri haberleştirerek bizlere servis eden gazeteciler kamuoyu açısından çok önemli bir görevi ifa etmektedir. Birçok basın emekçisi, haber peşinde koşarken pek çok tehlike atlatmakta, yaralanmakta, hatta canından olmaktadır.

İnsan hakları ve hürriyetinin kullanımı açısından basın hürriyeti önem taşımaktadır. Düşünce, inanç, kanaat ve ifade özgürlüğü ancak basın hürriyetiyle mümkün olabilir. Gerçeklerin haber olmadığı yerlerde insanlar doğrudan mahrum, yalana mahkûm olurlar.
Bugün,birçok konuda bazı yayın organlarında sağlıklı haberlerin çıkmamasının sebebi, kasıtlı haber anlayışıyla zihinlerin perdelenmesidir. Bu nedenle, bütün medya mensupları yalnızca olanın olduğu gibi anlaşılmasına ve aktarılmasına aracılık etmelidir.
Dünyanın birçok yerinde basın emekçileri, başta sosyal güvence imkânları olmak üzere, güvenli, sağlıklı çalışma imkânından yoksundur. Aldıkları ücret, insanca yaşama şartlarını sağlamada yetersizdir. Her 10 Ocak’ta siyaseten veya iyi dileklerle gazetecilerin daha insani hak ve çalışma şartlarına sahip olmaları yönündeki yapılan açıklamalar, genellikle güzel bir temenni olarak kalmakta, sorunlar ertelenmektedir.
Eğitim-Bir-Sen olarak, daha geniş yasal haklara sahip olmaları dileği ile mesai kavramı olmaksızın gece gündüz demeden ter akıtan basın emekçilerinin ‘Çalışan Gazeteciler Günü’nü tebrik ediyor, bugünün çalışma şartlarının iyileştirilmesine vesile olmasını temenni ediyoruz.

TEMA Vakfı Yalova İl Temsilcisi Arzu Demir’in mesajı
Gazetecilik, sorumluluk gerektiren, onurlu bir meslek. Bu mesleği ilkeli, dürüst ve özverili bir şekilde icra eden gazetecilerimiz, ülkemizin gelişmesine ve ilerlemesine de büyük katkı sağlamaktadır.
Demokrasimizin değişmez ögelerinden biri de, bağımsız ve ilkeli basındır. Türk Basını, bu bilinç doğrultusunda, ülkemizin kalkınma ve gelişme süreçlerinde, bilgilendirme yoluyla kamuoyu oluşturma görevini ifa ederek, demokrasimizin değişmez unsurlarından biri olarak hak ettiği yeri almıştır.

Bilgi aktarımındaki değişen durumlar, ‘Sosyal Medya’ gibi bir kavramı hayatlarımızın bir parçası haline dönüştürmüştür. Zaman zaman bu mecra, yanlış ve taraflı algı yaratmak için de kullanılmaktadır. Hal böyleyken; bilgi teknolojilerinin hızla değiştiği ve geliştiği günümüzde kamuoyunu doğru ve hızlı bir şekilde bilgilendirmek her zamankinden daha büyük önem arz etmektedir. Nitekim anlık gelişen durumlar karşısında verilecek doğru toplumsal geri dönüşler, ancak tarafsız ve ilkeli habercilikle mümkündür.
Ulu Önderimiz Gazi Mustafa Kemal Atatürk de, ‘Basın, milletin müşterek sesidir. Bir milleti aydınlatma ve irşatta, bir millete muhtaç olduğu fikrî gıdayı vermekte, hulâsa bir milletin hedefi saadet olan müşterek bir istikamette yürümesini teminde, basın, başlı başına bir kuvvet, bir mektep, bir rehberdir’ ifadeleriyle, gazetecilik mesleğinin ne denli önemli olduğuna dikkat çekmiştir.

Bu duygu ve düşüncelerle kamuoyunun doğru bilgilendirilmesi hususunda zaman ve mekan fark etmeksizin sorumluluk bilinciyle görevlerini yerine getiren tüm fedakar ve değerli basın çalışanlarımızın 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü’nü kutluyorum.”
 
                                                                            
                                                                 

 




Bu haber 23 defa okunmuştur.


Etiketler :

FACEBOOK YORUM
Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER GÜNDEM Haberleri

ÇOK OKUNAN HABERLER
  • BUGÜN
  • BU HAFTA
  • BU AY
PUAN DURUMU
Takım O G M B A Y P AV
1 Fenerbahçe 32 27 1 4 85 28 85 +57
2 Galatasaray 31 27 1 3 69 20 84 +49
3 Trabzonspor 32 16 12 4 54 42 52 +12
4 Beşiktaş 32 14 12 6 42 38 48 +4
5 Çaykur Rizespor 32 14 12 6 43 47 48 -4
6 Başakşehir FK 32 13 12 7 42 38 46 +4
7 Kasımpaşa 32 13 12 7 55 57 46 -2
8 Sivasspor 32 11 10 11 38 43 44 -5
9 Alanyaspor 31 10 9 12 41 42 42 -1
10 Antalyaspor 32 10 10 12 36 37 42 -1
11 Adana Demirspor 32 9 10 13 48 43 40 +5
12 Samsunspor 32 10 14 8 36 42 38 -6
13 MKE Ankaragücü 32 8 11 13 40 41 37 -1
14 Kayserispor 32 10 12 10 36 45 37 -9
15 Konyaspor 32 8 12 12 34 45 36 -11
16 Hatayspor 32 7 13 12 36 44 33 -8
17 Gaziantep FK 32 8 17 7 35 50 31 -15
18 Fatih Karagümrük 32 7 16 9 35 41 30 -6
19 Pendikspor 32 7 16 9 36 64 30 -28
20 İstanbulspor 32 4 21 7 25 59 16 -34
Takım O G M B A Y P AV
1 Eyüpspor 30 22 6 2 70 27 68 +43
2 Göztepe 30 18 6 6 51 19 60 +32
3 Çorum FK 30 15 8 7 50 31 52 +19
4 Kocaelispor 30 15 8 7 45 34 52 +11
5 Sakaryaspor 29 14 7 8 43 30 50 +13
6 Bodrumspor 29 13 7 9 36 19 48 +17
7 Bandırmaspor 30 12 8 10 45 26 46 +19
8 Boluspor 30 13 10 7 28 32 46 -4
9 Gençlerbirliği 30 11 8 11 35 30 44 +5
10 Erzurumspor FK 29 11 8 10 28 25 40 +3
11 Keçiörengücü 30 9 12 9 27 36 36 -9
12 Şanlıurfaspor 30 8 12 10 27 31 34 -4
13 Ümraniyespor 30 9 14 7 33 42 34 -9
14 Manisa FK 30 7 11 12 36 37 33 -1
15 Tuzlaspor 30 8 14 8 31 45 32 -14
16 Adanaspor 29 9 16 4 23 41 31 -18
17 Altay 30 5 22 3 14 68 15 -54
18 Giresunspor 30 2 24 4 13 62 7 -49
Takım O G M B A Y P AV
1 Esenler Erokspor 33 23 5 5 74 28 74 +46
2 Bucaspor 1928 33 20 4 9 50 22 69 +28
3 Van Spor FK 32 21 5 6 53 32 69 +21
4 1461 Trabzon FK 33 19 6 8 62 33 65 +29
5 Yeni Mersin İdman Yurdu 33 16 7 10 47 27 58 +20
6 Ankaraspor 33 15 7 11 41 30 56 +11
7 Karacabey Belediye Spor 33 12 10 11 37 31 47 +6
8 Beyoğlu Yeniçarşıspor 33 13 13 7 42 34 46 +8
9 Ankara Demirspor 33 13 15 5 35 37 44 -2
10 Kırklarelispor 34 11 13 10 29 35 43 -6
11 Diyarbekir Spor 33 11 13 9 35 35 42 0
12 Altınordu 33 9 13 11 38 34 38 +4
13 Hes İlaç Afyonspor 33 9 13 11 21 34 38 -13
14 Nazilli Belediyespor 34 11 15 8 37 54 38 -17
15 Serik Belediyespor 33 9 14 10 28 37 37 -9
16 Zonguldak Kömürspor 33 9 16 8 35 53 32 -18
17 Kırşehir Futbol SK 33 5 21 7 29 65 22 -36
18 Bursaspor 33 5 20 8 24 59 20 -35
19 Adıyaman FK 33 3 24 6 22 59 15 -37
Takım O G M B A Y P AV
1 Kepezspor FAŞ 26 21 1 4 61 13 67 +48
2 Aliağa Futbol A.Ş. 27 18 0 9 54 15 63 +39
3 Ayvalıkgücü Belediyespor 26 13 6 7 36 23 46 +13
4 52 Orduspor FK 26 13 7 6 36 25 45 +11
5 İnegöl Kafkas GK 26 12 6 8 32 25 44 +7
6 Edirnespor 26 13 9 4 44 26 43 +18
7 K.Çekmece Sinopspor 27 10 10 7 38 28 37 +10
8 Mardin 1969 Spor 26 11 11 4 35 31 37 +4
9 Artvin Hopaspor 26 9 10 7 32 26 34 +6
10 Karabük İdmanyurdu Spor 26 10 12 4 24 38 34 -14
11 Talasgücü Belediyespor 26 8 14 4 28 41 28 -13
12 Kırıkkalegücü FK 26 7 14 5 25 35 26 -10
13 Gümüşhanespor 26 4 12 10 22 42 22 -20
14 Malatya Arguvanspor 26 2 20 4 13 51 10 -38
15 Tarsus İdman Yurdu 26 2 21 3 18 79 9 -61
Tarih Ev Sahibi Sonuç Konuk Takım
 15/04/2024 Alanyaspor vs Galatasaray
 19/04/2024 Beşiktaş vs MKE Ankaragücü
 20/04/2024 İstanbulspor vs Fatih Karagümrük
 20/04/2024 Konyaspor vs Alanyaspor
 20/04/2024 Kayserispor vs Trabzonspor
 20/04/2024 Samsunspor vs Adana Demirspor
 21/04/2024 Başakşehir FK vs Çaykur Rizespor
 21/04/2024 Antalyaspor vs Hatayspor
 21/04/2024 Galatasaray vs Pendikspor
 21/04/2024 Gaziantep FK vs Kasımpaşa
 21/04/2024 Galatasaray - Pendikspor Pendikspor ligde deplasmandaki son 10 maçında hiç kazanamadı  Galatasaray yenilmez
Tarih Ev Sahibi Sonuç Konuk Takım
 15/04/2024 Erzurumspor FK vs Sakaryaspor
 15/04/2024 Adanaspor vs Bodrum FK
 19/04/2024 Altay vs Manisa FK
 20/04/2024 Bandırmaspor vs Tuzlaspor
 20/04/2024 Giresunspor vs Göztepe
 20/04/2024 Eyüpspor vs Boluspor
 21/04/2024 Bodrum FK vs Şanlıurfaspor
 21/04/2024 Çorum FK vs Adanaspor
 21/04/2024 Gençlerbirliği vs Erzurumspor FK
Tarih Ev Sahibi Sonuç Konuk Takım
 17/04/2024 Van Spor FK vs Ankaraspor
 21/04/2024 Adıyaman FK vs 1461 Trabzon FK
 21/04/2024 Altınordu vs Yeni Mersin İdman Yurdu
 21/04/2024 Ankara Demirspor vs Diyarbekir Spor
 21/04/2024 Beyoğlu Yeniçarşıspor vs Van Spor FK
 21/04/2024 Bucaspor 1928 vs Esenler Erokspor
 21/04/2024 Bursaspor vs Hes İlaç Afyonspor
 21/04/2024 Kırşehir Futbol SK vs Kırklarelispor
 21/04/2024 Nazilli Belediyespor vs Karacabey Belediye Spor
 21/04/2024 Adıyaman FK - 1461 Trabzon FK 1461 Trabzon FK ligdeki son 7 maçında hiç kaybetmedi  1461 Trabzon FK yenilmez
 21/04/2024 Altınordu - Yeni Mersin İdman Yurdu Altınordu ligde evindeki son 6 maçında hiç kaybetmedi  Altınordu yenilmez
 21/04/2024 Beyoğlu Yeniçarşıspor - Van Spor FK Van Spor FK ligdeki son 6 maçında hiç kaybetmedi  Van Spor FK yenilmez
 21/04/2024 Bucaspor 1928 - Esenler Erokspor Bucaspor 1928 ligde evindeki son 15 maçında hiç kaybetmedi  Bucaspor 1928 yenilmez
 21/04/2024 Serik Belediyespor - Zonguldak Kömürspor Zonguldak Kömürspor ligde deplasmandaki son 7 maçında hiç kazanamadı  Serik Belediyespor yenilmez
Tarih Ev Sahibi Sonuç Konuk Takım
 21/04/2024 Edirnespor vs Mardin 1969 Spor
 21/04/2024 İnegöl Kafkas GK vs Tarsus İdman Yurdu
 21/04/2024 Karabük İdmanyurdu Spor vs Malatya Arguvanspor
 21/04/2024 Kepezspor FAŞ vs Ayvalıkgücü Belediyespor
 21/04/2024 Kırıkkalegücü FK vs Gümüşhanespor
 21/04/2024 Talasgücü Belediyespor vs Artvin Hopaspor
 21/04/2024 52 Orduspor FK vs K.Çekmece Sinopspor
SON YORUMLANANLAR
HABER ARŞİVİ
HAVA DURUMU
YAZARLAR
resmi ilanlar
GAZETEMİZ

Web sitemize nasıl ulaştınız?


NAMAZ VAKİTLERİ
GÜNLÜK BURÇ
nöbetçi eczaneler
HABER ARA
Bizi Takip Edin :
Facebook Twitter Google Youtube RSS
YUKARI YUKARI