Bugun...



Yalova Protokolünden 10 Kasım açıklaması

Kemal Atatürk’ün ölümünün 82. yıldönümü nedeniyle protokol açıklamalarda bulundular.

facebook-paylas
Tarih: 10-11-2020 02:57

Yalova Protokolünden 10 Kasım açıklaması

Kemal Atatürk’ün ölümünün 82. yıldönümü nedeniyle Yalova Valiliği, Belediye Başkanları, STK temsilcileri, Siyasi Partiler ve Kamu Kurumları yaptıkları açıklamalarda Büyük Önder Atatürk'ün aramızdan ayrılışının  82. yıldönümünde, Atatürk’ü bir kez daha rahmet, minnet, saygı, sevgi ve özlemle andıklarını belirtiler.

YALOVA VALİSİ MUAMMER EROL'UN 10 KASIM MESAJII;

Türkiye Cumhuriyetinin kurucusu Gazi Mustafa Kemal ATATÜRK’ün ebediyete irtihalinin 82. Yıl dönümünde rahmetle ve saygıyla yad ediyorum.
 
Çağın ruhunu yakalayan, gerçekçi ve bilimsel yaklaşımları, evrensel fikirleri, özgürlüğe olan bağlılığı ve askeri dehası ile başarılı bir komutan ve lider olan Gazi Mustafa Kemal ATATÜRK, Türk Milletini müşterek bir ideal etrafında birleştirerek istiklal mücadelesini Cumhuriyet'in kuruluşuyla taçlandırmıştır.
 
Türk Milleti olarak temel hedefimiz Gazi Mustafa Kemal ATATÜRK’ün öngördüğü aydınlık yarınlara ve muasır medeniyetler seviyesine ulaşmaktır. Bu hedefe doğru yürürken birlik beraberlik içerisinde modern Türkiye Cumhuriyetinin kazanımlarını ileriye götürme, milli ve manevi değerlerini her şart altında yaşatma, inandığı yoldan asla dönmeyen istiklaline ve istikbaline canı pahasına sahip çıkma konusunda güçlü bir iradeye sahip olduğumuzu ifade etmek isterim.
 
Aziz Türk Milletinin ve tüm dünyanın takdirine mazhar olmuş bir lider olan Gazi Mustafa Kemal ATATÜRK’ü, bir insan ve lider olarak gençlerimize ve çocuklarımıza anlatmalı; onun “En Büyük Eserim” dediği Türkiye Cumhuriyeti başta olmak üzere eserlerine sahip çıkıp, fikirleri ışığında yakılan meşaleyi büyük bir ümit ve kararlılıkla yeni nesillere emanet etmeliyiz.
 
Bu duygu ve düşüncelerle aramızdan ayrılışının 82. Yıldönümünde Cumhuriyetimizin kurucusu, kahraman bir asker ve saygın bir lider Gazi Mustafa Kemal ATATÜRK’ü, onun silah arkadaşlarını ve vatanımız uğruna fedakârca şehit ve gazi olan istiklâl mücadelemizin tüm kahramanlarını bir kez daha en kalbi duygularımla, rahmet, minnet ve şükranla yâd ediyorum. Ruhları şad olsun.

BAŞKAN VEKİLİ MUSTAFA TUTUK’UN 10 KASIM MESAJII;

Yalova Belediye Başkan Vekili Mustafa Tutuk, Türkiye Cumhuriyeti’nin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün vefatının 82. yıl dönümü nedeniyle bir mesaj yayımladı.

“Her 10 Kasım’da daha da hissederiz eksikliğini ama unutmayız ki ‘Fikirler Ölmez” diyerek sözlerine başlayan Başkan Vekili Tutuk, yayımladığı mesajda şu sözlere yer verdi; “Cumhuriyetimizin kurucusu, bağımsızlığımızın mimarı Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ü ölümünün 82. yıl dönümünde bir kez daha rahmet, minnet ve özlemle anmaktayız. Halktan aldığı güçle 1919 yılında ‘Ya İstiklal, Ya Ölüm’ diyerek başlatmış olduğu kurtuluş mücadelesini zaferle sonuçlandıran ve millet iradesine dayanan, çağdaş bir Türkiye Cumhuriyeti kuran Mustafa Kemal Atatürk’ün gösterdiği bu büyük mücadele tüm dünyaya ders olmuştur. Milletimizle ve ordumuzla birlikte yürüttüğü istiklal mücadelesi, Türk milletini aydınlık günlere kavuşturmuştur.

82 yıl geçse de ona olan özlemimiz hiçbir zaman bitmedi. Bizlere düşen görev, emanet ettiği Türkiye Cumhuriyeti’ni ilelebet muhafaza etmek, milletimizin her bir ferdi ile birlik ve beraberlik içerisinde 2023 hedefleriyle Cumhuriyetimizin 100.yılına hep birlikte ulaşarak, Cumhuriyetimizi ilelebet korumak ve muhafaza etmektir.

Bu duygu ve düşüncelerle vefatının 82. yıl dönümünde Cumhuriyetimizin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşlarını bir kez daha saygı, rahmet ve minnetle yad ediyorum” dedi.

YTSO BAŞKANI TAHSİN BECAN'IN 10 KASIM MESAJII;

Büyük özlemle andığımız Atatürk bütün dünyanın hayranlık duyduğu, yaşadığı çağa damga vuran, örnek bir komutan ve devlet adamıydı.
10 Kasım Atatürk'ü Anma günü nedeniyle bir mesaj yayınlayan Yalova Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Tahsin Becan, Bağımsızlık karakteri, milletine ve ülkesine olan sevgisi, milli egemenlik ve demokrasi anlayışı, çağdaş uygarlık hedefleriyle yalnızca bizlerin değil, tüm dünyanın hayranlığını kazanan, cumhuriyetimizin kurucusu, büyük devlet adamı Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ü, ebediyete intikal edişinin 82. yıldönümünde bir kez daha özlem ve rahmetle andıklarını ifade etti.
 
Becan mesajında “Onun önderliğindeki milletimiz dünyada emsali olmayan bir başarı öyküsüne imza atmıştır. Atatürk'ün gerçekleştirdiği birçok inkılap ile milletimizin kendisine olan güveni tüm dünyada hayranlık uyandırmıştır.
 
Çok büyük mücadelelerle kurulan Türkiye Cumhuriyeti için onun çizdiği yol, gösterdiği hedef; çağdaş medeniyet yarışının zirvesidir. Ekonomimizin güçlenmesidir. Büyük Atatürk 'Tek bir şeye ihtiyacımız var, o da çalışmak. Refah ve saadet ancak çalışkan insanların hakkıdır' diyerek bizlere esasında başarının asıl reçetesini de yazmıştır. Üzerimize düşen çok önemli bir görev var; daha çok üretmek, daha çok istihdam sağlamak ve ekonomimizi dünyanın en büyük ekonomilerinden birisi haline getirmek. Bu bilinçle, var gücümüzle çalıştığımızdan ve çalışacağımızdan kimsenin şüphesi olmasın.
 
Bu duygu ve düşüncelerle ülkemizin aydınlık geleceğine olan inancımızı bir kez daha vurguluyor, Büyük Atatürk'ün yüksek hatırası önünde saygıyla eğiliyoruz” dedi.

ALTINOVA BELEDİYE BAŞKANI METİN ORAL'IN 10 KASIM MESAJII;
 
Saygı ve özlemle anıyoruz. Altınova Belediye Başkanı Dr. Metin Oral, Ulu önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün ölümünün 82’inci yıldönümünde özlem, minnet ve saygıyla bir kez daha anıldığını ifade etti.
Başkan Oral, 10 Kasım nedeniyle yayınladığı mesajda, Atatürk’ün ilkeleriyle, düşünceleriyle Türk Halkının kalbinde yaşadığını söyledi.
“Türk Milleti’nin Kaderini Değiştirdi”

Başkan Dr. Metin Oral yayınladığı mesajda, “Ülkemizin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk, millet egemenliğine inanmış, çağdaş demokrasinin en geniş anlamda temellerini atmıştır. O bakımdan kendisini, yaptıkları karşısında minnetle anmak görevimizdir” dedi.
Atatürk’ün dahi bir asker ve eşsiz bir devlet adamı olduğunu söyleyen Başkan Oral, “Atatürk, Türk Milleti’nin kaderini değiştirmekle kalmayıp kazandığı Kurtuluş Savaşı ve gerçekleştirdiği devrimlerle dünyanın mazlum milletlerine de yol gösterici olmuştur.
“Değişmez İlke”

Atatürk, muhteşem eseri olan bağımsız ve çağdaş Türkiye Cumhuriyeti ile bütün dünyanın hayranlığını kazanmıştır. Atatürk’ün, çağdaş düşüncelere dayalı, gelişmeye, yükselmeye ışık tutan görüşlerini içtenlikle benimseyerek uygulamak, milletimiz için vazgeçilmez ve değişmez bir ilkedir. Cumhuriyetimizin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ü aramızdan ayrılışın 82’inci yıldönümünde saygı, şükran ve rahmetle anıyorum” diye konuştu.

İl Milli Eğitim Müdürü Dr. Abdülaziz Yeniyol, 10 Kasım Mesajı;
 
Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ü, ebediyete irtihalinin 82. yıldönümünde; sevgi, saygı ve minnetle anıyoruz.
 
Her şartta milletine koşulsuz güvenen ve  "Milletin istiklalini yine milletin azim ve kararlılığı kurtaracaktır." diyen bu büyük komutan ve devlet adamı, milli iradeyi her şeyin üstünde tutarak ülkemizi muasır medeniyet seviyesine ulaştırmayı hedef göstermiştir. Ulusal egemenliğine ve onuruna doğrudan sahip olmanın kıymetini iyi bilen, varlığını milletine adayan, milli ve manevi değerlerin ışığında aklın ve bilimin öncülüğünde halkını bu ideal etrafında birleştirmeyi başarmış bir liderdir.
 
En büyük mirası olan cumhuriyetimizi, "Cumhuriyet kimsesizlerin kimsesidir." ifadesi ile tanımlayarak sadece bölgesinde güçlü bir ülke değil, mazlum milletlere de umut olan bir Türkiye idealini gerçekleştirme yolunda ilk adımı atmıştır.
 
Millî Eğitim camiası olarak bizlere düşen görev; Cumhuriyetimizin değerlerine sahip çıkan, muasır medeniyetler seviyesine ulaşma idealine ve yüksek bir ahlak anlayışına sahip nesiller yetiştirmektir. Bu minvalde millî ve manevi değerlerimizin aydınlığında hayata hazırladığımız evlatlarımız, "Benim naçiz vücudum bir gün elbet toprak olacaktır, fakat Türkiye Cumhuriyeti ilelebet payidar kalacaktır." diyen Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ü ve onun milletine emanet ettiği cumhuriyet başta olmak üzere tüm değerlere sahip çıkma azminde ve kararlılığında olacaktır.
 
Bu duygularla ebediyete irtihal edişinin 82. yıldönümü dolayısıyla Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve istiklal mücadelemizin bütün kahramanlarına Allah'tan rahmet diliyor, şehitlerimizi, gazilerimizi ve vatanı için mücadele etmiş tüm ecdadımızı minnetle anıyorum.



CHP İL BAŞKANI MEHMET GÜREL'İN 10 KASIM MESAJI;

Bugün vatanımızı emperyalist düşmanların elinden kurtararak, yeni bir millet ve ulus yaratan, bu bayrak altında, bu vatanda kendi dinimizle, kendi dilimizle özgür bir biçimde yaşamamızı sağlayan ebedi ve ulu önderimiz Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün 82. ölüm yıldönümü.

Öyle etkili ve güçlü bir insan ebediyete göçtü ki 82 yıl önce, hala onun ismini hafızalardan silmeye çalışanlar var. Devrimlerini unutturmaya, fotoğraflarını, heykellerini kaldırmaya, adını kitaplardan çıkartmaya çalışanlar var. Bu toplum Atatürk’ün hedeflediği muasır medeniyetler seviyesine erişmesin diye; ülkemizde kadın erkek eşit olmasın diye, Cumhuriyet olmasın diye, laiklik olmasın diye, demokrasi olmasın diye, hukukun üstünlüğü olmasın diye, çağdaş ilerici bir anlayış olmasın diye mücadele edenler var.

Ama asla unutulmasın ki, aynı zamanda bu topraklarda Cumhuriyetin evlatları da var. Bu topraklarda Atatürk’ün devrimlerine inanmış ve özümsemiş milyonlarca yurttaş da var. Atatürk’ü yüreklerine kazımış, bıraktığı mirasın öneminin bilincinde olan ve onun açtığı yolda ne olursa olsun yürüyecek milyonlar da var.
Ve biz, Cumhuriyetin evlatları; her zaman Atatürk’ün ismini ve devrimlerinin izini silmeye çalışan yobaz, gerici, saltanat yanlısı kesimin karşısında dimdik duracağız. Ne yaparlarsa yapsınlar, neye mal olursa olsun laik, demokratik cumhuriyetimizi koruyacağız ve Ulu Önderimiz Atatürk’ün devrimlerini yaşatacağız.
Bu düşüncelerle, şahsım ve Yalova Cumhuriyet Halk Partisi Örgütü adına; bağımsızlığımızı sağlayan, bize Cumhuriyeti hediye eden, partimizin kurucusu ve vatanımızın kurtarıcısı Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ü aramızdan ayrılışının 82. yılında rahmetle, minnetle ve saygıyla anıyorum.


MHP YALOVA İL BAŞKANI NAMIK ÖZ’ÜN 10 KASIM MESAJI;

MHP Yalova İl Başkanı Namık Öz, Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün 82.vefat yıldönümü münasebetiyle bir mesaj yayımladı.
MHP Yalova İl Başkanı ÖZ, mesajında şu ifadelere yer verdi; “Türkiye cumhuriyetinin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ü vefatının 82. Yılında rahmet, minnet, ve hürmetle yad ediyorum.

Gazi Mustafa Kemal bir fikir ve aksiyon mihveri, milletine gönülden bağlı ve inanmış bir dava şuurudur. Aynı zamanda askeri bir deha, taktik ve strateji ustasıdır.
Gazi Mustafa Kemal tutsak ve bağımlı yaşamaya tamamen karşı, işgal ve ihanetin amansız düşmanıdır. Gücünü milletten almış, heyecanını tarih ve ecdadımızın hatıralarında bulmuş, sabır ve tahammülünü muzaffer Türklüğün ruhundan çıkarmış bir liderlik vasfıyla hem milletimizin hem de mazlum milletlerin kalbinde taht kurmuştur.

Gazi Mustafa Kemal Atatürk, milletimizin ortak ve tarihi bir değeri olmakla birlikte, Türkiye Cumhuriyeti’nin ana direğidir. 57 yıllık kısa ömrüne adeta koskoca bir tarih sığdıran Gazi Mustafa Kemal Atatürk Cepheden cepheye koşmuş, gönülden gönüle akmış, Türkiye Cumhuriyeti’nin kuruluşuna liderlik yaparak milletimizin kalbinde taht kurmuştur.
Şurası unutulmamalıdır ki; Cumhuriyetimizin kurucusu ve ilk Cumhurbaşkanımız Gazi Mustafa Kemal Atatürk Türk milletinin gönlünde fikir ve eserleriyle daima var olacaktır. Türkiye Cumhuriyeti milli bir eser, mukaddes bir değer, muazzez bir mirastır; mutlaka yaşayacak ve yaşatılacaktır.

10 Kasım’ı bir matem günü olarak görmek ve anmak yerine Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün mücadeleci kişiliğini, milli duygularını, manevi yönünü daha iyi tanımak, tanıtmak için bu günü eşsiz bir fırsata dönüştürmek gerekmektedir.
Bu duygu ve düşüncelerle vefatının 82.yılında Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ü şükran ve minnetle anıyor, Cenabı Allah’tan rahmet diliyorum. Ruhu şad, mekânı cennet olsun.”


YALOVA CEM VAKFI BAŞKANI CEM TAŞTAN'IN 10 KASIM MESAJII

Türkiye Cumhuriyeti'nin kurucusu, Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ü 82.ci ölüm yıldönümünde rahmet ve minnetle anıyorum. Aziz Milletimizin, Anadolu topraklarından silinmek istenildiği bir dönemde başlattığı Kurtuluş Savaşı'nı zaferle sonuçlandıran Atatürk, millet iradesine dayalı Türkiye Cumhuriyeti'ni kurarak, yepyeni bir çığır açmıştır. 

Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün en büyük ideali, temellerini attığı Türkiye Cumhuriyetini muasır medeniyetler seviyesine ulaştırmaktır. Cumhuriyet'in kuruluşuyla birlikte Türkiye'nin dünya sahnesinde hak ettiği yeri alabilmesi ve ilelebet payidar kalabilmesi yolunda, Türkiye Büyük Millet Meclisi'nin yol göstericiliğinde güçlü bir irade ortaya konulmuştur.

Türkiye'nin çağdaş dünyayla bütünleşme gayretlerine yeni bir ruh veren Atatürk, modernleşme sürecinde önemli reformların hayata geçirilmesine öncülük etmiştir. Milletimiz, Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün önderliğinde, milli birlik ve beraberlik içerisinde ülkemizi muasır medeniyetler seviyesine çıkartarak yaşatma azim ve kararlılığını tüm dünyaya göstermiştir. Şunu vurgulamak istiyorum ki; Türkiye'yi, Devleti ve Milleti ile yüceltmek ve muasır medeniyet seviyesinin üstüne taşımak, bugünkü nesillerin olduğu gibi gelecek nesillerin de en önemli ideali olacaktır. 

​Türkiye Cumhuriyeti gibi onurlu bir mirası bizlere bırakan Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ü, çalışma ve silah arkadaşlarını, tüm şehitlerimizi bir kez daha minnet, şükran ve saygıyla anıyor, Allah'tan rahmet diliyorum.

ÜLKÜ OCAKLARI BAŞKANI BORA TANAÇAN;

Ülkü Ocakları Yalova İl Başkanı Bora Tanaçan 10 Kasım Atatürk’ü Anma Günü münasebetiyle Basın açıklaması yaptı.
Açıklamasında Tanaçan, “Türk İstiklal Mücadelesinin önderi, Cumhuriyetimizin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk‘ü, ebediyete intikalinin 82‘ inci yıl dönümünde rahmetle, şükranla anıyoruz.

Bu yıl 10 Kasım‘da, işaret ettiği muasır medeniyetleri aşma hedefine doğru daha çok mesafe almamız gerektiğini ve ülkemiz üzerine dönem oyunların farkında olmamız gerekmektedir.
En büyük eserim dediği Türkiye Cumhuriyeti, son yıllarda bölgesinde ve dünyada üzerine planlar yapılan bir ülke haline gelmiştir.
Ülkemizin bugün içinde bulunduğu şartlar, O‘nun değerini bir kat daha arttırmaktadır. Onun fikirleri ve eserleri bizler var oldukça daima yaşayacaktır. Dünya tarihi birçok devlet adamı yetiştirmiştir. Her biri yaşadıkları dönem ile tanınır ve anılırlar. Ancak bir tek devlet adamı vardır ki, adı, yaşadığı yüzyılı aşmış ve dünya tarihine altın harflerle yazılmıştır. Türk Ulusu olarak böyle bir lidere sahip olmakla duyduğumuz onur, hiçbir şey ile kıyaslanamaz.

Atatürk‘ün koyduğu ilkeler sayesinde bugün Türkiye‘nin çağdaş uygarlık seviyesinde olduğunu, bunu engellemeye çalışan iç ve dış mihraklara karşı mücadelenin de sürdürüleceğine inancımız tamdır. Ulu Önder‘in yaşamı boyunca verdiği mücadelenin birçok ülkenin bağımsızlık savaşına ışık tutmuş, bugün Atatürk‘ü özlemle ve minnetle anmakla beraber, ilkelerine her zamankinden daha sımsıkı sarılmalıyız.

Bizler, Ulu önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk‘ün bizlere emanet bıraktığı demokratik, laik, sosyal bir hukuk devleti olan Cumhuriyetimizi bütün değer ve kurumlarıyla yaşatmak zorundayız. Hepimiz Türkiye Cumhuriyeti‘ni ve Atatürk ilke ve devrimlerini ilelebet yaşatıp, Türkiye‘nin kalkınmasının yolunun, Atatürk‘ün düşünce ve ilkelerinden güç alınarak, O‘nun eserlerine, Cumhuriyet‘in bütün değer ve kurumlarına geçmişte olduğu gibi bugünde sahip çıkılmasından geçtiğin bilincinde olmalıyız.
Bu duygu ve düşüncülerle Cumhuriyetimizin kurucusu büyük önder Mustafa kemal Atatürk‘ü ülkemizin geleceği için yaptıklarını daha iyi anlıyor, özlüyor; dava arkadaşlarını, vatanımız uğruna canlarını feda etmiş şehitlerimizi, gazilerimizi şükranla, minnetle anıyoruz.” dedi.


MHP YALOVA MERKEZ ILÇE TEŞKILATI 10 KASIM MESAJI;

82. yılında Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ü rahmet, minnet ve hasretle yad ediyoruz
Gazi Mustafa Kemal bir fikir ve aksiyon mihveri, milletine gönülden bağlı ve inanmış bir dava şuurudur. Aynı zamanda askeri bir deha, taktik ve strateji ustasıdır Atatürk`ün tarihe yön veren tarihe yol açan yaşadığı zamanı dışına çıkıp ülkesinin ve milletinin yol başçısı olan büyük bir kumandan imrenilecek bir devlet  adamı , eşsiz bir siyaset ve dava adamı dava insanı olduğu aşikardır. Bu özellikleri sayesinde Atatürk'ün tutsak ve bağımlı yaşamaya tamamen karşı ve işgal ve ihanetin amansız düşmanı olduğunu  onun, gücünü milletten aldığını, heyecanını tarih ve ecdadın hatıralarında bulduğunu, sabır ve tahammülünü muzaffer Türklüğün ruhundan çıkarmış bir liderlik vasfıyla hem milleti hem de mazlum milletlerin kalbinde taht kurduğu aşikârdır

O, bir milletin yüksek hedeflere ikna edilmesiyle nelerin, hangi kıvam ve derecede başarılacağını göstermiştir ve o, meşruiyet içinde kalarak, herhangi bir baskı ve zulme sapmadan, milli haslet ve haysiyetle Türk milletinin doğruluşuna kılavuzluk yapmıştır. Bu şekilde çökmüş ve çürümüş bir İmparatorluğun temellerinden güçlü, kendine güvenen, milletiyle aynı istikamete odaklanmış bir Cumhuriyet yönetimi ortaya çıkarmıştır."
 
"Gazi Mustafa Kemal öngörü sahibi, uzak görüşlü, büyük bir vizyon ve misyon insanıdır. Bağımsız yaşama azim ve irademizi kırmaya çalışan kirli emellere asla boyun eğmediği gibi onların dümen suyuna da girmemiş, zulme sessiz ve tepkisiz kalmamıştır. Bu itibarla esaret altında inleyen milletlere kurtuluş feyzi ve fikri vermiştir.
Gazi Mustafa Kemal Atatürk, milletimizin ortak ve tarihi bir değeri olmakla birlikte, Türkiye Cumhuriyeti’nin ana direğidir. Cumhuriyetimiz kuruluş ilke ve iradesiyle yaşadığı müddetçe bu gerçek değişmeyecek, değiştirmeye de kimsenin nefesi yetmeyecektir."
Sayın Genel başkanımız Dr Devlet Bahceli beyinde ifade ettiği gibi "Atatürk’ü tanımak ve tanıtmak 'Ne Mutlu Türküm Diyene' seslenişine candan, kandan, ta derinlerden bağlı kalmakla eş anlamlıdır."
Atatürk’ü anlamak, bağımsızlığı özümsemek, emperyalizmden Mahkeme-i Kübra’da bile davacı olmak demektir. Bu nedenle 10 Kasım, bir matem gününden ziyade, Gazi Mustafa Kemal’i daha iyi anlamlandırma imkanıdır. Gazi Mustafa Kemal’in yaktığı meşalenin sönmemesi için sorumluluk mevkisinde bulunan her aktör, şahıs, grup ve müessesenin aklı başında, sağduyulu ve milli bir vakarla hareketi kaçınılmaz, artık bir zorunluluktur. Atatürk muazzam bir adım atmıştı, bunu tamamlayıp geleceğin ufkuna taşıyacak, bundan sonraki nesillere sağ salim devredecek olan bizleriz.

Bu düşüncelerle, ebediyete intikalinin 78 inci yıl dönümünde Gazi Mustafa Kemal Atatürk’e, tüm kurucu kahramanlarımıza, aziz şehitlerimize Cenab-ı Allah’tan rahmet niyaz ediyorum. Unutulmasın ki, Türkiye Cumhuriyeti milli bir eser, mukaddes bir değer, muazzez bir mirastır; mutlaka yaşayacak ve yaşatılacaktır.

 



Bu haber 23 defa okunmuştur.


Etiketler :

FACEBOOK YORUM
Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER GÜNDEM Haberleri

ÇOK OKUNAN HABERLER
  • BUGÜN
  • BU HAFTA
  • BU AY
PUAN DURUMU
Takım O G M B A Y P AV
1 Fenerbahçe 32 27 1 4 85 28 85 +57
2 Galatasaray 31 27 1 3 69 20 84 +49
3 Trabzonspor 32 16 12 4 54 42 52 +12
4 Beşiktaş 32 14 12 6 42 38 48 +4
5 Çaykur Rizespor 32 14 12 6 43 47 48 -4
6 Başakşehir FK 32 13 12 7 42 38 46 +4
7 Kasımpaşa 32 13 12 7 55 57 46 -2
8 Sivasspor 32 11 10 11 38 43 44 -5
9 Alanyaspor 31 10 9 12 41 42 42 -1
10 Antalyaspor 32 10 10 12 36 37 42 -1
11 Adana Demirspor 32 9 10 13 48 43 40 +5
12 Samsunspor 32 10 14 8 36 42 38 -6
13 MKE Ankaragücü 32 8 11 13 40 41 37 -1
14 Kayserispor 32 10 12 10 36 45 37 -9
15 Konyaspor 32 8 12 12 34 45 36 -11
16 Hatayspor 32 7 13 12 36 44 33 -8
17 Gaziantep FK 32 8 17 7 35 50 31 -15
18 Fatih Karagümrük 32 7 16 9 35 41 30 -6
19 Pendikspor 32 7 16 9 36 64 30 -28
20 İstanbulspor 32 4 21 7 25 59 16 -34
Takım O G M B A Y P AV
1 Eyüpspor 30 22 6 2 70 27 68 +43
2 Göztepe 30 18 6 6 51 19 60 +32
3 Çorum FK 30 15 8 7 50 31 52 +19
4 Kocaelispor 30 15 8 7 45 34 52 +11
5 Sakaryaspor 29 14 7 8 43 30 50 +13
6 Bodrumspor 29 13 7 9 36 19 48 +17
7 Bandırmaspor 30 12 8 10 45 26 46 +19
8 Boluspor 30 13 10 7 28 32 46 -4
9 Gençlerbirliği 30 11 8 11 35 30 44 +5
10 Erzurumspor FK 29 11 8 10 28 25 40 +3
11 Keçiörengücü 30 9 12 9 27 36 36 -9
12 Şanlıurfaspor 30 8 12 10 27 31 34 -4
13 Ümraniyespor 30 9 14 7 33 42 34 -9
14 Manisa FK 30 7 11 12 36 37 33 -1
15 Tuzlaspor 30 8 14 8 31 45 32 -14
16 Adanaspor 29 9 16 4 23 41 31 -18
17 Altay 30 5 22 3 14 68 15 -54
18 Giresunspor 30 2 24 4 13 62 7 -49
Takım O G M B A Y P AV
1 Esenler Erokspor 33 23 5 5 74 28 74 +46
2 Bucaspor 1928 33 20 4 9 50 22 69 +28
3 Van Spor FK 32 21 5 6 53 32 69 +21
4 1461 Trabzon FK 33 19 6 8 62 33 65 +29
5 Yeni Mersin İdman Yurdu 33 16 7 10 47 27 58 +20
6 Ankaraspor 33 15 7 11 41 30 56 +11
7 Karacabey Belediye Spor 33 12 10 11 37 31 47 +6
8 Beyoğlu Yeniçarşıspor 33 13 13 7 42 34 46 +8
9 Ankara Demirspor 33 13 15 5 35 37 44 -2
10 Kırklarelispor 34 11 13 10 29 35 43 -6
11 Diyarbekir Spor 33 11 13 9 35 35 42 0
12 Altınordu 33 9 13 11 38 34 38 +4
13 Hes İlaç Afyonspor 33 9 13 11 21 34 38 -13
14 Nazilli Belediyespor 34 11 15 8 37 54 38 -17
15 Serik Belediyespor 33 9 14 10 28 37 37 -9
16 Zonguldak Kömürspor 33 9 16 8 35 53 32 -18
17 Kırşehir Futbol SK 33 5 21 7 29 65 22 -36
18 Bursaspor 33 5 20 8 24 59 20 -35
19 Adıyaman FK 33 3 24 6 22 59 15 -37
Takım O G M B A Y P AV
1 Kepezspor FAŞ 26 21 1 4 61 13 67 +48
2 Aliağa Futbol A.Ş. 27 18 0 9 54 15 63 +39
3 Ayvalıkgücü Belediyespor 26 13 6 7 36 23 46 +13
4 52 Orduspor FK 26 13 7 6 36 25 45 +11
5 İnegöl Kafkas GK 26 12 6 8 32 25 44 +7
6 Edirnespor 26 13 9 4 44 26 43 +18
7 K.Çekmece Sinopspor 27 10 10 7 38 28 37 +10
8 Mardin 1969 Spor 26 11 11 4 35 31 37 +4
9 Artvin Hopaspor 26 9 10 7 32 26 34 +6
10 Karabük İdmanyurdu Spor 26 10 12 4 24 38 34 -14
11 Talasgücü Belediyespor 26 8 14 4 28 41 28 -13
12 Kırıkkalegücü FK 26 7 14 5 25 35 26 -10
13 Gümüşhanespor 26 4 12 10 22 42 22 -20
14 Malatya Arguvanspor 26 2 20 4 13 51 10 -38
15 Tarsus İdman Yurdu 26 2 21 3 18 79 9 -61
Tarih Ev Sahibi Sonuç Konuk Takım
 15/04/2024 Alanyaspor vs Galatasaray
 19/04/2024 Beşiktaş vs MKE Ankaragücü
 20/04/2024 İstanbulspor vs Fatih Karagümrük
 20/04/2024 Konyaspor vs Alanyaspor
 20/04/2024 Kayserispor vs Trabzonspor
 20/04/2024 Samsunspor vs Adana Demirspor
 21/04/2024 Başakşehir FK vs Çaykur Rizespor
 21/04/2024 Antalyaspor vs Hatayspor
 21/04/2024 Galatasaray vs Pendikspor
 21/04/2024 Gaziantep FK vs Kasımpaşa
 21/04/2024 Galatasaray - Pendikspor Pendikspor ligde deplasmandaki son 10 maçında hiç kazanamadı  Galatasaray yenilmez
Tarih Ev Sahibi Sonuç Konuk Takım
 15/04/2024 Erzurumspor FK vs Sakaryaspor
 15/04/2024 Adanaspor vs Bodrum FK
 19/04/2024 Altay vs Manisa FK
 20/04/2024 Bandırmaspor vs Tuzlaspor
 20/04/2024 Giresunspor vs Göztepe
 20/04/2024 Eyüpspor vs Boluspor
 21/04/2024 Bodrum FK vs Şanlıurfaspor
 21/04/2024 Çorum FK vs Adanaspor
 21/04/2024 Gençlerbirliği vs Erzurumspor FK
Tarih Ev Sahibi Sonuç Konuk Takım
 17/04/2024 Van Spor FK vs Ankaraspor
 21/04/2024 Adıyaman FK vs 1461 Trabzon FK
 21/04/2024 Altınordu vs Yeni Mersin İdman Yurdu
 21/04/2024 Ankara Demirspor vs Diyarbekir Spor
 21/04/2024 Beyoğlu Yeniçarşıspor vs Van Spor FK
 21/04/2024 Bucaspor 1928 vs Esenler Erokspor
 21/04/2024 Bursaspor vs Hes İlaç Afyonspor
 21/04/2024 Kırşehir Futbol SK vs Kırklarelispor
 21/04/2024 Nazilli Belediyespor vs Karacabey Belediye Spor
 21/04/2024 Adıyaman FK - 1461 Trabzon FK 1461 Trabzon FK ligdeki son 7 maçında hiç kaybetmedi  1461 Trabzon FK yenilmez
 21/04/2024 Altınordu - Yeni Mersin İdman Yurdu Altınordu ligde evindeki son 6 maçında hiç kaybetmedi  Altınordu yenilmez
 21/04/2024 Beyoğlu Yeniçarşıspor - Van Spor FK Van Spor FK ligdeki son 6 maçında hiç kaybetmedi  Van Spor FK yenilmez
 21/04/2024 Bucaspor 1928 - Esenler Erokspor Bucaspor 1928 ligde evindeki son 15 maçında hiç kaybetmedi  Bucaspor 1928 yenilmez
 21/04/2024 Serik Belediyespor - Zonguldak Kömürspor Zonguldak Kömürspor ligde deplasmandaki son 7 maçında hiç kazanamadı  Serik Belediyespor yenilmez
Tarih Ev Sahibi Sonuç Konuk Takım
 21/04/2024 Edirnespor vs Mardin 1969 Spor
 21/04/2024 İnegöl Kafkas GK vs Tarsus İdman Yurdu
 21/04/2024 Karabük İdmanyurdu Spor vs Malatya Arguvanspor
 21/04/2024 Kepezspor FAŞ vs Ayvalıkgücü Belediyespor
 21/04/2024 Kırıkkalegücü FK vs Gümüşhanespor
 21/04/2024 Talasgücü Belediyespor vs Artvin Hopaspor
 21/04/2024 52 Orduspor FK vs K.Çekmece Sinopspor
SON YORUMLANANLAR
HABER ARŞİVİ
HAVA DURUMU
YAZARLAR
resmi ilanlar
GAZETEMİZ

Web sitemize nasıl ulaştınız?


NAMAZ VAKİTLERİ
GÜNLÜK BURÇ
nöbetçi eczaneler
HABER ARA
Bizi Takip Edin :
Facebook Twitter Google Youtube RSS
YUKARI YUKARI